Firmamız, sektördeki konumunu hızla genişleyen donanım ve yazılım çözümleri portföyüyle sağlamlaştırmıştır. Profesyonel ekibimiz ile birlikte IBM / Toshiba Yeni Nesil POS Yazar Kasa, Elektronik Barkodlu Teraziler, El Terminalleri, Barkod Yazıcıları, Barkod Okuyucuları, Market Otomasyonu, Kafe ve Restoran Otomasyonu, Depo Otomasyonu, Saha Satış Otomasyonu, Mağaza AVM Programları gibi çözümleri sunuyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

İstanbul

info@arselteknoloji.com

0555 555 55 55

Bulutta Android Pos
Bulutta Android Pos
TCx® 810 ile müşterilerinize üstün deneyimler sunabilir ve mağazanızı yarına hazırlayabilirsiniz. Bu POS çözümü, her perakendeciye maksimum performans, kullanım kolaylığı ve başka cihazlarla uyumlu çalışma imkanı sunmaktadır. Perakendeciler, güvenebilecekleri ve zaman içerisinde bileşenlerini yükseltebilecekleri esnek cihazlara ihtiyaç duymaktadır. Geleceğe yönelik bakış açışıyla ileride oluşabilecek ihtiyaçlara uygun tasarlanan TCx 810, dayanıklılık alanında sektörde bir standart haline gelmektedir. Farklı Perakende ortamlarında en iyi performansı sunabilmesi için detaylıca test edilen dayanıklı POS çözümü TCx 810, en az yedi yıl boyunca sıvı damlamalarına, düşmelere ve kimyasallarla düzenli temizlemeye dayanıklı olup IP53 koruma seviyesine sahiptir. Çözüm, aynı zamanda maliyetleri en aza indirmek ve müşterilerinizin beklediği en iyi deneyimleri sunmak için mevcut teknolojilerle uyumludur ve gelecekteki teknolojilerle de uyumlu olacaktır. *IP53 koruma seviyesine aksamsız hali kapsamaktadır. Girişler bağlıyken IP52 koruma seviyesine sahiptir.
GÜVENİLİR

Yatırımınızdan uzun süre faydalanabilmeniz için sıvıya, çok yüksek veya çok düşük sıcaklıklara, toza, darbeye, titreşimlere ve çok daha fazlasına karşı kapsamlı testlerden geçirilmiştir.

GENİŞLETİLEBİLİR

Intel işlemci, HD ekran boyları ve kablosuz bağlantı seçenekleriyle fonksiyonları artırılabilen çözüm, en yeni teknolojilerle esnek kullanım imkanı sunmaktadır.

HER ALANA SIĞAR

VESA standardını da destekleyen birçok farklı montaj ve kullanım seçeneği ile birlikte ergonomik kablo düzenleme yapısına sahiptir.

YÖNETİLEBİLİR

Uzaktan yönetim ve izleme özellikleri sayesinde sorunlar büyümeden ve karmaşıklaşmadan tespit edilebilir ve çözülebilir.

Neden Arser Teknoloji?

Firmamız, 20 yılı aşkın tecrübesiyle yazar kasa ve terazi sektöründe güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla, en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile her türlü işletmenin gereksinimlerine cevap verebilmekteyiz.

    Hemen Teklif Al

    HEMEN ARA
    × WhatsApp Destek Hattı