Firmamız, sektördeki konumunu hızla genişleyen donanım ve yazılım çözümleri portföyüyle sağlamlaştırmıştır. Profesyonel ekibimiz ile birlikte IBM / Toshiba Yeni Nesil POS Yazar Kasa, Elektronik Barkodlu Teraziler, El Terminalleri, Barkod Yazıcıları, Barkod Okuyucuları, Market Otomasyonu, Kafe ve Restoran Otomasyonu, Depo Otomasyonu, Saha Satış Otomasyonu, Mağaza AVM Programları gibi çözümleri sunuyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

İstanbul

info@arselteknoloji.com

0555 555 55 55

Toshiba 6145-1TF
Toshiba 6145-1TF
Toshiba 6145-1TF, yüksek trafikli perakende ortamlarınızda mükemmel performans sunan, tek istasyonlu bir POS yazıcısıdır. Yoğun saatlerde dahi üstün hız ve dayanıklılık sağlayacak şekilde tasarlanmış olan bu yazıcı, en zorlu perakende şartlarında bile güvenilir bir çözüm sunar. İster hızlı bir ödeme işlemi yapın, ister net ve hassas fişler basın, Toshiba 6145-1TF, işlemlerinizi hızlandırarak verimliliği artırmak için mükemmel bir seçimdir.

206 DPI baskı çözünürlüğü ile yüzde 14 daha net baskı kalitesi ve 406 mm/sn'lik önde gelen baskı hızıyla, Toshiba 6145-1TF, işletmenizin en kritik ihtiyaçlarını karşılar. USB, Ethernet ve Wi-Fi bağlantı seçenekleriyle geniş bir esneklik sunarken, güçlendirilmiş çelik çerçevesi ve tek düğmeyle açılan kağıt erişim kapağı, kolay kullanım ve uzun ömürlü dayanıklılık sağlar.

Dahili izleme araçları sayesinde yazıcınızın durumunu uzaktan kontrol edebilir ve işlemlerinizi kesintisiz olarak sürdürebilirsiniz. Ayrıca, düşük kağıt tüketimi ve kağıt tasarrufu modu gibi çevre dostu özellikleriyle Toshiba 6145-1TF, işinizin çevresel etkisini azaltmaya yardımcı olur.
Neden Arser Teknoloji?

Firmamız, 20 yılı aşkın tecrübesiyle yazar kasa ve terazi sektöründe güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla, en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile her türlü işletmenin gereksinimlerine cevap verebilmekteyiz.

    Hemen Teklif Al

    HEMEN ARA
    × WhatsApp Destek Hattı