Firmamız, sektördeki konumunu hızla genişleyen donanım ve yazılım çözümleri portföyüyle sağlamlaştırmıştır. Profesyonel ekibimiz ile birlikte IBM / Toshiba Yeni Nesil POS Yazar Kasa, Elektronik Barkodlu Teraziler, El Terminalleri, Barkod Yazıcıları, Barkod Okuyucuları, Market Otomasyonu, Kafe ve Restoran Otomasyonu, Depo Otomasyonu, Saha Satış Otomasyonu, Mağaza AVM Programları gibi çözümleri sunuyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

İstanbul

info@arselteknoloji.com

0555 555 55 55

Merkezi Yönetim Yazılımları
Merkezi Yönetim Yazılımları
Perakendecilere merkezi yönetim-izleme ve lokasyon bazında hızlı ve doğru karar alma imkanı verir.

GeniusOpen Merkezi Yönetim Modülü (OpenOnline Center) 

Perakendecilere merkezi yönetim-izleme ve lokasyon bazında hızlı ve doğru karar alma imkanı verir.

GeniusOpen Güncelleme Servisi (Lookup Service) GeniusOpen POS uygulamasını, kütüphanelerini ve veri tabanlarının merkezden otomatik güncellenmesini ve sonucunun izlenmesini sağlar GeniusOpen Güncelleme Servisi, otomatik güncellemeler ile size zaman ve operasyonel verimlilik kazandırır. 
Perakende Kurumsal Yönetim Hizmeti – Retail System Management Platform (RSMP)

Satış noktası sisteminizi tek bir merkezi konumdan yönetmek; verimliliği optimize etmenize, iletişimi geliştirmenize ve mağaza etkinliğini uzaktan izlemenize olanak tanır.

Tüm POS sistemlerine ve ilgili çevre birimlerine doğrudan erişim yöntemiyle mağazanızı yönetmenizi sağlar. Uzaktan kayıt, durum alma ve bağlantıyla ilgili işlemler dahil olmak üzere POS terminallerinizle aktif iletişim kurar ve envanterinizi yönetir. 

Öngörüsel  uyarıları ile BT ekipleri ve mağaza çalışanları için verimliliği en üst düzeye çıkarır.  Sistem yönetimi konsolu ile tüm yazılımlara, çevre birimlerine ve POS verilerine tek bir noktadan erişmenizi sağlar. 

Daha fazla bilgi için müşteri temsilcinize ulaşabilirsiniz.
Neden Arser Teknoloji?

Firmamız, 20 yılı aşkın tecrübesiyle yazar kasa ve terazi sektöründe güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla, en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile her türlü işletmenin gereksinimlerine cevap verebilmekteyiz.

    Hemen Teklif Al

    HEMEN ARA
    × WhatsApp Destek Hattı