Firmamız, sektördeki konumunu hızla genişleyen donanım ve yazılım çözümleri portföyüyle sağlamlaştırmıştır. Profesyonel ekibimiz ile birlikte IBM / Toshiba Yeni Nesil POS Yazar Kasa, Elektronik Barkodlu Teraziler, El Terminalleri, Barkod Yazıcıları, Barkod Okuyucuları, Market Otomasyonu, Kafe ve Restoran Otomasyonu, Depo Otomasyonu, Saha Satış Otomasyonu, Mağaza AVM Programları gibi çözümleri sunuyoruz.

İletişim Bilgilerimiz

İstanbul

info@arselteknoloji.com

0555 555 55 55

Bulutta Android Pos
Bulutta Android Pos
"İşletmelerin bir satış noktasında ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri ve daha fazlasını içeren Android tabanlı yerel çözüm, üstün teknolojisi ve verimliliği en üst düzeye çıkaran özellikleriyle piyasadaki diğer çözümlerden farklılaşırken, Toshiba ödeme kaydedici cihazı ve e-belge çözümleri ile entegrasyonu sayesinde fiş, fatura, gider pusulası gibi belgelerin yanı sıra e-Arşiv, e-Fatura, e-İrsaliye gibi elektronik belgelerin de kolayca düzenlenebilmesine olanak tanımaktadır. Zorlu perakende satış ortamları göz önünde bulundurularak tasarlanan çözüm, güvenli, kesintisiz, hızlı ve yüksek kalitede belgelendirme sağlamaktadır. Günümüzün dijital dünyasında, işletmeler için hızlı ve verimli bir satış noktası (POS) çözümüne sahip olmak hayati önem taşımaktadır. Geleneksel POS sistemlerinin yerini alan bulut tabanlı Android POS çözümleri, esneklik, erişilebilirlik ve maliyet etkinliği gibi pek çok avantaj sunmaktadır. Bu makalede, Bulutta Android POS hizmetinin sunduğu faydaları ve bu teknolojinin nasıl çalıştığını ele alacağız."
İhtiyaç Duyduğunuz Tüm Fonksiyonlara Sahip Olun!
İhtiyaç Duyduğunuz Tüm Fonksiyonlara Sahip Olun!
-Satış, hızlı satış, ÖTV’li satış iade, otomatik iade, tahsilatlar ve benzeri bütün perakende satış noktası işlemleri destekler,
-Kasa, ürün, ödeme, satış raporları, saatlik, günlük, haftalık, aylık dönemsel raporlar, KDV raporları, mali raporlar
-Ürün yönetimi
-Cihaz yönetimi
-Hediye kartlar, Sadakat kartları, Sosyal kartlar
-Ödemeler (Nakit, kredi kartı, taksit, puan, QR ödeme, cüzdan, kupon, çek, iade belgesi vb.)
-BKM techpos
-Avans çekme, mutabakat
-Gün sonu işlemleri
t10-flex-removebg-preview.png
Minimum İlk Yatırım Maliyeti Maksimum Değer Elde Edin!
Minimum İlk Yatırım Maliyeti Maksimum Değer Elde Edin!
-Kolay kurulum
-Bulut üstünden çalışma
-Banka cihazları ve terazilerle entegte çalışma
-Merkezi yönetim ve raporlama
-Kullandıkça öde opsiyonu
-Gelişmiş kampanya desteği
-Muhasebe ve ERP uygulamalarıyla entegre çalışma
-Çok kanallı perakende çözümleri

İşinizi kolaylaştıracak özelliklere
sahip olun

Bulut bilişim altyapısı

Bulut tabanlı çalışması sayesinde merkezi donanım yatırımı gerektirmez, düşük maliyetle katma değerli hizmetlerinizi müşterilerinize kolaylıkla sunmanıza olanak tanır.

KOBİ’ler için uygun

Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik özel olarak tasarlanmış çözümlerimize, aylık ve yıllık gibi çeşitli ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.

Katma değerli hizmetler

Müşterilerinize düşük maliyetle kampanya, sadakat kartı, hediye kartı ve otomatik iade gibi katma değerli hizmetleri kolayca sunabilirsiniz.

Online ve offline çalışabilme

Elbette, iş yükünüzü önemli ölçüde azaltarak süreçleri daha etkin bir şekilde yönetmenizi sağlayan bir çözüm sunan, hem offline hem de online çalışma seçenekleri sunan bir çözümdür.

Ticari paketlere entegrasyon

Detaylı entegrasyon katmanı sayesinde neredeyse tüm ticari yazılımlar kolayca entegre olabilir; ürün, kampanya ve detaylı satış bilgileri sağlayarak arka ofis ve ERP uygulamalarıyla stok takibi, ödeme izleme ve benzeri işlevleri kullanabilirsiniz.

ÖKC ve e-Arşiv fonksiyonları

Toshiba'nın ödeme kaydedici cihazı ve POS AŞ'nin e-belge çözümleri sayesinde, sadece fiş, fatura ve gider pusulası değil, aynı zamanda e-Arşiv, e-Fatura ve e-İrsaliye gibi elektronik belgeler de kolayca düzenlenebilir.

Kesintisiz işlem

işletmenizin kesintisiz işleyişini sağlamak için POS AŞ'nin Türkiye genelinde yaygın servis ağı ve her gün hizmet veren yardım masasıyla desteklenen çözümü tercih edebilirsiniz.

Rapor analizi

Elde edilen günlük ve periyodik satış raporlarına erişim sağlayarak, bu verileri analiz ederek geleceğe yönelik sağlam planlamalar yapabilirsiniz.

Neden Arser Teknoloji?

Firmamız, 20 yılı aşkın tecrübesiyle yazar kasa ve terazi sektöründe güvenilir ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla, en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedefliyoruz. Geniş ürün yelpazemiz ile her türlü işletmenin gereksinimlerine cevap verebilmekteyiz.

    Hemen Teklif Al

    HEMEN ARA
    × WhatsApp Destek Hattı